T06-07

Kaudella 2021 tässä joukkueessa pelaa vuosina 2006-2007-syntyneitä tyttöjä 32 pelaajaa (tilanne lokakuussa 2020). Otamme uusia pelaajia joukkueeseen läpi kauden, sekä aloittelijat että aiemmin pelanneet ovat yhtä tervetulleita.

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Talvisin pelaamme talvisarjaa ja harjoitusotteluita, kesällä Etelän alueen sarjaa näille ikäluokille. Turnauksiin osallistumme läpi vuoden. Pelaamme mahdollisuuksien mukaan kahdella peliryhmällä, joten peliaikaa tulee kaikille riittävästi, eikä vaihtopenkkiä tarvitse kuluttaa liikaa. Edistyneimmille on tarjolla joukkueharjoitusten lisäksi seuran tehoryhmäharjoitukset kerran viikossa, ja maalivahdit saavat erityisharjoitusta seuran maalivahtivalmentajilta.

Joukkueella on kolmen hengen valmennustiimi, mikä takaa laadukkaan toiminnan. Vastuuvalmentajalla on mm. UEFA B- ja Ekkono-koulutus. Harjoitukset on suunniteltu tarkkaan kausiohjelman ja seuran valmennuslinjan mukaisesti.

Jalkapallon pelaaminen on suuri ilo ja se antaa pelaajille unohtumattomia onnistumisen elämyksiä osana ystävistä koostuvaa joukkuetta. Jotta tuota iloa ei tuhottaisi, on joukkueen tärkein tavoite, että harjoitusten ja pelien tulee olla paras hetki viikossa! Siihen uskotaan päästävän sillä, että pelit ovat tasaisia ja mielekkäitä, harjoitukset iloisia ja pelinomaisia, sekä toiminta laadukasta ja selkeästi eteenpäin vievää.  Joukkueen henkiseen hyvinvointiin kiinnitetään paljon huomiota. Harjoituksista ja peleistä pelaajat lähtevät hymyillen ja iloisina.

Yhteystiedot
Harjoitusvuorot


Tue joukkuetta
Tule tukemaan KoiPS T06-07 joukkuetta ottamalla yhteyttä
Sauli Laitiseen [email protected]