Tervetuloa kivaan seuraan harrastamaan jalkapalloa!

Joukkue perustettiin keväällä 2015 ja tällä hetkellä joukkueessamme on 25 innokasta jalkapalloilijaa. Joukkueen pelaajissa on mukana sekoitus enemmän pelanneita ja juuri lajin aloittaneita, joten toivotammekin kaikki pelaajat tervetulleiksi mukaan harrastamaan jalkapalloa. Uusia pelaajia otetaan mukaan ympäri vuoden joten kokeilemaan voi tulla milloin vain. Annamme mahdollisuuden kaikille oppia jalkapalloa kannustavassa ja opettavaisessa ilmapiirissä. Jalkapalloharrastuksen parissa pääsee kokemaan aitoa liikunnan riemua sekä tutustuu uusiin kavereihin. Harrastus tuo mukanaan onnistumisen iloa sekä lukuisia unohtumattomia hetkiä harjoituksissa, peleissä ja turnauksissa!

Kaudella 2020-2021 harjoittelemme seuran omalla kentällä Kotitekiksellä, Havukosken Urheilupuistossa. Lisäksi talviaikaan harjoittelemme lähialueiden (Tikkurila/ Hakunila) kuplahalleissa. Joukkueemme pelaa talvikaudella PK-35 Talviliigaa sekä uutta Winterliigaa. Keväälle menemme mukaan piirisarjaan sekä Opel-liigaan. Joukkueen tavoitteena on säännöllisesti osallistua eri turnauksiin, niin pääkaupunkiseudulla kuin sen ulkopuolella.

Olkaa rohkeasti yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää ja tulkaa rohkeasti harjoituksiin tutustumaan joukkueen toimintaan!

Lisätietoa joukkueeseen liittymisestä joukkueenjohtajalta: Jarkko Mutta [email protected]

Yhteystiedot
Harjoitusvuorot


Tue joukkuetta

Tule tukemaan KoiPS P10 ottamalla yhteyttä Jarkko Muttaan
[email protected]