Tehoryhmätoiminta

Toiminnan tarkoitus

Tehoryhmätoiminnan tarkoituksena on tarjota seuramme potentiaalisimmille pelaajille mahdollisuus kehittyä ja kehittää henkilökohtaisia taitojaan laadukkaassa valmennuksessa ja olosuhteissa. Tehoryhmä ei toimi korvaavana harjoitteluna eikä kilpaile joukkueen toiminnan kanssa, vaan antaa yksilöllisen lisämahdollisuuden kehittyä. Lähtökohtana koko toiminnalle on valmentajien, pelaajien ja vanhempien hyvä sitoutuminen.

 

Tehoryhmätoiminta kaudella 2023

Ikäluokat: Tytöt ja pojat 2010 – 2014 syntyneet

 

Maalivahtiryhmä: Erikseen valitut pelaajat

Harjoituksia on kerran viikossa sekä ryhmäleirejä kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi osallistumme Palloliitton Huuhkaja- ja Helmari-turnauksiin niillä ikäluokilla, joille tapahtumia koronatilanteesta johtuen pystytään järjestämään.

 

Pelaajavalintakriteerit

Pelaajan ominaisuudet:

1. Harjoittelumotivaatio ja innokkuus (myös otteet ja aktiivisuus omassa joukkueessa)

2. Urheilullisuus ja jalkapallotaidot

3. Oppimiskyky ja keskittyminen

4. Sitoutuneisuus toimintaan

 

Vanhempien rooli

Laadukkaan harjoittelun takaamiseksi suunnittelemme hyvissä ajoin harjoitukset. Harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, yksilön tarpeita huomioon ottaen. Edellä mainituista syistä valmentajien on tärkeää tietää aina tarkkaan ryhmäkokonsa etukäteen (yksittäinenkin poissaolo vaikuttaa treenien sisältöön). On tärkeää, että vanhemmat sitoutuvat ilmoittamaan kaikista esteistä mahdollisimman ajoissa.

 

Lisätietoja:

Antti Raudoskoski

KoiPS valmennuspäällikkö 11vs11
[email protected]
044 767 9507

Antti Raudoskoski