Koivukylän Palloseura ry:n Urhea-toiminta

Koivukylän Palloseura ry:n Urhea-toiminta

Koivukylän Palloseuran ja pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (Urhea) organisoima lisävalmennus yläkouluikäisille pelaajille on ollut taas hyvässä vauhdissa ja jatkuu lukuvuoden 2022-2023 loppuun saakka.

Urhea -treenejä on kahdesti viikossa, tiistaiaamuisin ja keskiviikkoiltapäivisin. Harjoitusryhmä koostuu 7-9-luokkalaisista eli 2007-2009-syntyneistä pojista ja tytöistä, jotka ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta KoiPS:n pelaajia. Toimintaa tukee Vantaan kaupunki.

Valmentajina toimivat seuran työntekijät Antti Raudoskoski, Simo Miettinen, Jesse Kokko, Olli Kammonen, Mikael Savolainen ja maalivahtivalmentajana Niko Koskela. Motivoituneista ja tavoitteellisista pelaajista koostuva ryhmä harjoittelee syksyisin ja keväisin KoiPS:n kotikentällä Havukoskella sekä talvella sisähalleissa.

Urhea-toiminnan harjoitussisällöt noudattelevat seuran valmennuslinjan mukaisia asioita. Esimerkiksi henkilökohtaiset ydintaidot, pienpelit ja maalinteko ovat tärkeässä asemassa. Itse jalkapallo-osaamisen lisäksi treeneissä kehitetään säännöllisesti pelaajien yleisliikunnallisia perusominaisuuksia, kuten kehonhallintaa, nopeutta ja ketteryyttä.

 

Lisää Urheasta: www.urhea.fi

 

Lisätietoja KoiPS:n Urhea toiminnasta:

Niko Koskela

[email protected]

Niko Koskela

KoiPS Logo