Koivukylän Palloseura ry:n Urhea-toiminta

Koivukylän Palloseura ry:n Urhea-toiminta

Koivukylän Palloseuran ja pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian (Urhea) organisoima lisävalmennus yläkouluikäisille pelaajille on ollut taas hyvässä vauhdissa ja jatkuu lukuvuoden 2021-2022 loppuun saakka.

Urhea -treenejä on kahdesti viikossa, tiistaiaamuisin ja keskiviikkoiltapäivisin. Harjoitusryhmä koostuu 7-9-luokkalaisista eli 2006-2008-syntyneistä pojista ja tytöistä, jotka ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta KoiPS:n pelaajia. Toimintaa tukee Vantaan kaupunki.

Valmentajina toimivat seuran työntekijät Antti Raudoskoski, Niko Koskela, Kalle Kähkönen, Simo Miettinen, Jesse Kokko ja Severi Vartti, joista on treeneissä paikalla aina kaksi kerrallaan. Motivoituneista ja tavoitteellisista pelaajista koostuva ryhmä harjoittelee syksyisin ja keväisin KoiPS:n kotikentällä Havukoskella sekä talvella sisähalleissa tai tarvittaessa koulujen saleissa.

Urhea-toiminnan harjoitussisällöt noudattelevat seuran valmennuslinjan mukaisia asioita. Esimerkiksi henkilökohtaiset ydintaidot, pienpelit ja maalinteko ovat tärkeässä asemassa. Itse jalkapallo-osaamisen lisäksi treeneissä kehitetään säännöllisesti pelaajien yleisliikunnallisia perusominaisuuksia, kuten kehonhallintaa, nopeutta ja ketteryyttä.

 

Lisää Urheasta: www.urhea.fi

KoiPS Logo