Järjestämme vuosittain Koivukylän alueen kouluille ja päiväkodeille futisnäytetunteja, jotka huipentuvat joka vuosi toukokuussa järjestettäviin futisturnauksiin.

Tapahtumat ovat suunnattu päiväkotien 5-6-vuotiaille lapsille ja koulujen 1. ja 2. luokkalaisille. Koulujen futisturnaukseen ovat tervetulleita myös koulujen 3. ja 4. luokat. Futisnäytetunnit pidetään päiväkodin tai koulun omissa tiloissa tai vaihtoehtoisesti Koivukylän Palloseuran tekonurmikentillä Havukosken Urheilupuistossa. Yhden seuramme ammattivalmentajan vetämän näytetunnin pituus on noin 30 minuuttia, jossa on mukana aina kerrallaan 10-12 lasta.

Futiskiertue huipentuu torstaina 4.5.2023 koulujen turnaukseen ja perjantaina 5.5 päiväkotien turnaukseen. Turnauksessa jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kolme ottelua, joissa peliaika on 1×15 minuuttia. Paikalla on myös mehutarjoilua lapsille ja kahvia aikuisille. Turnauksissa on ollut vuosittain mukana kymmeniä joukkueita ja satoja lapsia viettämässä iloista ja mukavaa päivää futiksen parissa KoiPS:n kentillä Havukosken Urheilupuistossa!

 

Ilmoittautuminen päiväkotien näytetunteihin ja futisturnaukseen tästä lomakkeesta

Ilmoittautuminen koulujen näytetunteihin ja futisturnaukseen tästä lomakkeesta

 

Lisätietoja toiminnasta

Niko Koskela

[email protected]

Niko Koskela

tai

Simo Miettinen

[email protected]

Simo Miettinen