Tervetuloa mukaan KoiPS P13 joukkueeseen!

 

Koivukylän Palloseurassa kaikki voivat harrastaa jalkapalloa omista lähtökohdistaan. Meidän P2013-joukkueeseen innokkaat pelurit ovat aina tervetulleita mukaan ja tällä hetkellä joukkueessa futaa jo yli 50 innokasta poikaa.

Annamme mahdollisuuden kaikille oppia jalkapalloa kannustavassa ja opettavaisessa ilmapiirissä. Jalkapalloharrastuksen parissa pääsee kokemaan aitoa liikunnan ja leikkimisen riemua sekä tutustuu uusiin kavereihin. Harrastus tuo mukanaan onnistumisen iloa sekä lukuisia unohtumattomia hetkiä harjoituksissa, peleissä ja turnauksissa.

Pelaamme kesällä Opel-liigaa, talvella Talviliigaa ja harjoitusotteluita sekä turnauksia.

Innostuneille vanhemmille on mahdollisuus osallistua toimintaan valmennus- tai huoltotiimissä. Näin pääset olennaiseksi osaksi lapsesi harrastusta.

 


Volkswagen Cup – KoiPS P13 ja P14 joukkueet järjestävät yhdessä turnauksen 2013- ja 2014-syntyneiden joukkueille ensimmäistä kertaa seuran omalla Kotitekiksellä!

Luvassa on kentillä peli-iloa sekä onnistumisia ja kentän laidalla buffet, arpajaiset ja muuta ohjelmaa myös kannustusjoukoille. Lisäksi turnauksen tukija Volkswagen tuo uusia perheautomalleja näytille kentän laidalle!

Turnaus pelataan sunnuntaina 15.8.2021. Paikkana Havukosken tekonurmikenttä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Yhteystiedot
Harjoitusvuorot

Harjoitusajat elävät tällä hetkellä, joten olkaa yhteydessä joukkueenjohtajaan!

Tue joukkuetta
Tule tukemaan KoiPS P13 ottamalla yhteyttä
[email protected]