Taapero Perhefutis 1-2-vuotiaille

(Lapsi + vanhempi)

Taapero Perhefutis on 1-2-vuotiaiden lasten ja vanhempien yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti kerran viikossa.

Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion ja vanhemmalle perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Perhefutiksessa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Käytämme pallon lisäksi muitakin välineitä ja haastamme lapsia kunkin omien taitojen mukaan. Vanhemmat ovat koko ajan aktiivisesti mukana ja heidän tehtävänsä on olla mallina sekä tukea ja innostaa lasta liikkumaan. Vanhempien on hyvä huomioida, että tämän ikäiset lapset kehittyvät hyvin eri tahtiin. Ryhmissä ohjelma on suunniteltu siten, että olisi vähän jokaiselle jotakin, eli juuri yksi vuotta täyttäneelle sekä jo hyvin vauhdikkaille kaksivuotiaalle vuoroin sopivaa ohjelmaa.

 

Taapero Perhefutiksen kevätkerho kokoontuu kerran viikossa maanantaisin 3.1.2022 alkaen 17:10-17:50 Havukosken koulun liikuntasalissa (Tarhakuja 2).

 

HUOM! Tapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

 


Varustus

Sisäliikuntaan soveltuva varustus sekä juomapullo.

 

Kerhomaksu

Kerhomaksun hinta 96€ sisältäen vakuutuksen sekä vapaavalintaisen tuotteen (t-paita KoiPS logolla, pallon tai jumppakassin. Maksua ei palauteta, pl. jos kerho peruuntuuu. Myös kesken kauden voi ilmoittautua mukaan ryhmiin, joissa on tilaa!

 

Lisätietoja

Anki Korkalainen [email protected] |

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tenava Perhefutis 3-4-vuotiaille

(Lapsi + vanhempi)

Tenava Perhefutis on 3-4-vuotiaiden lasten ja vanhempien yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti kerran viikossa.

Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion ja vanhemmalle perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa.

Kerhossa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Kerhossa kehitämme lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua. Kerhoissa perheet voivat kokea iloisia liikuntahetkiä yhdessä, sillä vanhemmat ovat mukana toiminnassa.

 

Tenava Perhefutiksen kevätkerho kokoontuu kerran viikossa maanantaisin 3.1.2022 alkaen 18:05 -18:50  ja toinen ryhmä torstaisin 13.1.2022 alkaen klo 17:10-17:55 Havukosken koulun liikuntasalissa (Tarhakuja 2).

 

Palloilukerho 3-5-vuotiaille

Kerhossa lapset liikkuvat ja leikkivät monipuolisesti yhdessä ohjaajien kanssa. Jokaisessa kerhokerrassa on mukana vähintään yksi pallopeli tai -leikki. Lapsi oppii pallopelien kautta kehonhallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

 

Palloilukerhon kevätkerho kokoontuu kerran viikossa torstaisin 13.1 alkaen klo. 18.05-18.50 Havukosken koulun liikuntasalissa (Tarhakuja 2).

HUOM! Tapahtumissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuuslinjauksia.

 


Varustus

Sisäliikuntaan soveltuva varustus sekä juomapullo.

 

Kerhomaksu

Kerhomaksun hinta 96€ sisältäen vakuutuksen sekä vapaavalintaisen tuotteen (t-paita KoiPS logolla, pallon tai jumppakassin.) Maksua ei palauteta, pl. jos kerho peruuntuuu. Myös kesken kauden voi ilmoittautua mukaan ryhmiin, joissa on tilaa!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Maanantain perhefutis 3-4 -vuotiaille

Torstain perhefutis 3-4 -vuotiaille

Torstain palloilukerho 3-5 -vuotiaille

 

Lisätietoja

Anki Korkalainen [email protected] |