Taaperokerho on 1-2-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Taaperokerhossa vanhemmat liikkuvat lapsen kanssa. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden!

Kerhossa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Käytämme pallon lisäksi muitakin välineitä ja haastamme lapsia kunkin omien taitojen mukaan. Vanhemmat ovat koko ajan aktiivisesti mukana ja heidän tehtävänsä on olla mallina sekä tukea ja innostaa lasta liikkumaan. Vanhempien on hyvä huomioida, että tämän ikäiset lapset kehittyvät hyvin eri tahtiin. Ryhmissä ohjelma on suunniteltu siten, että olisi vähän jokaiselle jotakin, eli juuri yksi vuotta täyttäneelle sekä jo hyvin vauhdikkaille kaksi vuotiaalle vuoroin sopivaa ohjelmaa.

Taaperokerho kokoontu kerran viikossa maanantaisin klo 17.10-17.50 Havukosken koululla (Tarhakuja 2). HUOM! Koronatilanteen vuoksi kevät 2021 avoinna.

 


Varustus

Liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma pallo sekä juomapullo. Jalkineita ei tarvita.

 

Kerhomaksu

Kerhomaksu on á 100€. Hinta sisältää osallistumisen, lapsen vakuutuksen sekä valinnaisen tuotteen (pallo, jumppakassi KoiPS-logolla tai t-paita KoiPS-logolla). Kerho kausi on syksy/ kevät. Maksua ei palauteta, pl. jos kerho peruuntuuu. Myös kesken kauden voi ilmoittautua mukaan ryhmiin, joissa on tilaa!

Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös tilata lisätuotteita kerholaisille.

  • Pallo 15€
  • Jumppakassi 15€

 

Lisätietoja

Kalle Kähkönen [email protected] | 050 308 5623

Tenavakerho

(Lapsi + vanhempi)

Kerhossa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Kerhossa kehitämme lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua. Kerhoissa perheet voivat kokea iloisia liikuntahetkiä yhdessä, sillä vanhemmat ovat mukana toiminnassa.

Tenavakerho kokoontu kerran viikossa maanantaisin klo 17.10-17.50 Havukosken koululla (Tarhakuja 2).

 

Palloilukerho

Kerhossa lapset liikkuvat ja leikkivät monipuolisesti yhdessä ohjaajien kanssa. Jokaisessa kerhokerrassa on mukana vähintään yksi pallopeli tai -leikki. Lapsi oppii pallopelien kautta kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Palloilukerho kokoontu kerran viikossa maanantaisin klo 17.10-17.50 Havukosken koululla (Tarhakuja 2). HUOM! Koronatilanteen vuoksi kevät 2021 avoinna.

 


Varustus

Liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma pallo sekä juomapullo. Jalkineita ei tarvita.

 

Kerhomaksu

Kerhomaksu on á 100€ lapsi. maksu sisältää osallistumisen, lapsen vakuutuksen sekä valinnaisen tuotteen (pallo, jumppakassi KoiPS-logolla tai t-paita KoiPS-logolla). Kerhokausi on kevät/ syksy. Maksua ei palauteta, pl. jos kerho peruuntuu. Myös kesken kauden voi ilmoittautua mukaan ryhmiin, joissa on tilaa!

Ilmoittautumisen yhteydessä voi tilata lisätuotteita kerholaisille. Lisätuotteiden hinnat:

  • Pallo 15€
  • Jumppakassi 15€

 

Lisätietoja kerhotoiminnasta

Kalle Kähkönen [email protected] | 050 308 5623